Nézz be az ABLAKBA Te is!
Dec. 14, 2021

#3- Zöld teából is lehet magyar brand?

#3- Zöld teából is lehet magyar brand?

A teaivók újabb és újabb generációi a világ zsugorodásával újabb és újabb teakombinációkat, trendeket, teafajtákat teremtenek és erre igenis nagy igény mutatkozik.

Varga Marianna az adás vendége, elkezdett Magyarországon egy platformot építeni, melynek főszereplője nem más, mint a tea. Vajon milyen új arca van még a teának? A tradíciókon túl milyen üzleti lehetőségek rejlenek Marianna teaprojektjében?

A podcast vendége teaszakértő, okleveles kertészmérnök, a Kamélia kert tulajdonosa, Magyarország első teanagykövete. Marianna az egyetem után a borszakmában érlelte tudását borászati laboránsként, majd eztán átnyergelt a teákra. Két neves szervezet tagja, az angol – és az európai teatermelő szövetségeké.

Szakmai tudására sokan adnak, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) csoki-, kávé- és teaszakértő mesterképzésén óraadó tanár, mellesleg egy amerikai teás applikáció fordítását is lektorálja, és az „Év agrárembere” versenyen az idén a fenntarthatósági kategóriában a top háromba jutott.

 

Varga Marianna honlapja és webshopja az alábbi linken érhető el:

https://kameliakert.hu/

 

A podcast honlapját itt éred el, hangos üzenetet (voice mail) is tudsz hagyni, ha kevésbé kedveled az írást. Próbáld ki, várom a gondolatokat, véleményeket és a hozzászólásokat!

https://www.podpage.com/ablak-japanra/

 

A podcast nemcsak Japán-rajongóknak készül hanem mindenkinek, aki nyitott a világra!

 

Ha csatlakoznál a facebook közösséghez, kattints ide:

https://www.facebook.com/Yanagisawa.Gyoengyi/

https://www.facebook.com/groups/japan.window

 

Ha az instagramon keresnél, akkor itt találsz: @ablakjapanra

 

Ha pedig úgy gondolod, hogy pártolnád és támogatnád a podcast működését, akkor az alábbi linkre kattintva tedd meg kérlek (nem kell feliratkozni, csak egy e-mail címet megadni, ill. egy kártyaszámot... 😊). Előre is hálásan köszönöm!

https://www.buymeacoffee.com/ablakjapanra